G I S   t a i l o r - m a d e  i n c.

Omdat uw ruimtelijke gegevens nooit standaard zijn...

 

     

Uitbesteden in het Nederlands.


In veel bedrijven wordt GIS nog steeds niet optimaal gebruikt. Vaak zijn er nog veel handeling nodig om de juiste data te verzamelen, de juiste formats te genereren of om bestaande kaarten digitaal te maken. Allemaal zaken die er voor zorgen dat u zich niet optimaal kunt richten op het echte werk. Vanuit de overtuiging dat dit beter kan is GIS tailor-made begonnen. Als wij u deze zaken uit handen nemen, kunt u uw creativiteit gebruiken en optimaal gebruik kunt maken van uw gegevens.

GIS tailor-made is gevestigd in Cebu City in de Filippijnen. Deze moderne metropool is een kenniscentrum in de regio en kent een relatief hoog opgeleide bevolking . Een feit dat meer en meer internationale bedrijven en call centers ook herkennen.

Onze missie is dan ook de Filippijnse kennis en arbeidskracht te combineren met gedegen kennis van Nederland, Nederlandse data en standaarden. U doet dus zaken in het Nederlands en maakt tegelijkertijd gebruik van de kundige en ervaren arbeidskrachten uit de Filippijnen.

Ubo Pakes heeft ruime ervaring met de GIS wereld in Nederland en heeft intussen ook al heel wat jaartjes ervaring in de Filippijnen en andere landen en kent ook hier de klappen van de zweep. Uw risico’s zijn hiermee gering, terwijl uw voordeel aanzienlijk is.

 GIS tailor-made, Ubo Pakes, Email: ubo@gis-tm.com, Skype: ubo_pakes
Phone: +63 908 276 37 29(Philippines)