G I S   t a i l o r - m a d e  i n c.

Omdat uw ruimtelijke gegevens nooit standaard zijn...

 

     

Waar vindt u ons?


Onze wereld wordt steeds kleiner. Door middel van email, skype en alle andere media is communicatie over de aardbol steeds gemakkelijker geworden. Dit betekent ook dat wij altijd goed bereikbaar zijn.

Wij zijn gevestigd in Cebu City, met zo’n drie miljoen inwoners de tweede stad van het land. Met een international vliegveld en heel veel buitenlandse investeerders zijn zaken als elektriciteit, Internet, telefoon en alle andere faciliteiten prima verzorgd. Niet voor niets kiezen meer en meer internationale call centers voor Cebu City. Ook ligt Cebu buiten het pad van de tyfoons die de Filippijnen vaak raken en zijn er geen vulkanen. Al met al zijn er geen bijzondere risico’s voor onze bedrijfszekerheid.

Er is 6 tot 7 uur tijdsverschil tussen Nederland en de Filippijnen. Dit betekent dat als u ‘s ochtends begint te werken, wij er al een halve dag op hebben zitten. U kunt ons dan nog prima bereiken. Voor de vragen die u in de middag stelt, heeft u dan ook de volgende morgen al antwoord.

Met behulp van skype kunt u ons gratis bereiken, maar uiteraard ook via telefoon, email en fax. Door onze aantrekkelijke tarieven zijn ook de kosten van UPS om papieren bestanden snel en betrouwbaar bij ons te krijgen gauw terugverdiend.

Check hier goedkope rates voor bellen naar de Filippijnen

 

GIS tailor-made, Ubo Pakes, Email: ubo@gis-tm.com, Skype: ubo_pakes
Phone: +63 908 276 37 29(Philippines)