G I S   t a i l o r - m a d e  i n c.

Omdat uw ruimtelijke gegevens nooit standaard zijn...

 

     

Medewerkers


GIS-TM wordt getrokken door een tweetal mensen. Hiernaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven en NGO’s. Wij zijn dus in staat om snel en flexibel mensen in te zetten

Ing. Ubo Pakes


Ubo Pakes werkt al sinds 1991 met GIS. Hij heeft ruime ervaring met het gebruik van GIS ten behoeve van grond– en oppervlaktewaterbeheer en rivierkunde.

Bij Hogeschool van Hall-larenstein heeft hij ruime ervaring opgedaan bij het uitvoeren van projecten en trainingen bij een zeer brede groep aan organisaties. Hij heeft dit niet alleen in Nederland gedaan, maar ook in oost Europa (Roemenie, Kroatië) en het verre oosten (Filippijnen en Indonesië).

De expertise van Ubo Pakes is het structureren en managen van GIS projecten waar vooral ruimtelijke analyses een belangrijke rol spelen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van internationale trainingen.

 
     
     

Dr. Leny G. Ocasiones


Leny Ocasiones is sociologe en heeft ruime ervaring op het gebied van sociologisch onderzoek en vrouwenstudies. Doordat ze ook als Universitair docent in Cebu werkt heeft ze ook een groot netwerk bij Universiteiten en NGO’s in de regio. Ze heeft zeer veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van trainingen en participatieve processen voor met name locale overheden. Ze is vertrouwd met sociologische onderzoeksmethoden en hoe deze met GIS kunnen worden gecombineerd. Daarnaast is ze lid van het GIS team voor de sociale wetenschappen in haar Universiteit.

Ze heeft internationale ervaring in tal van landen in Zuidoost Azië

 
     

 
 

GIS tailor-made, Ubo Pakes, Email: ubo@gis-tm.com, Skype: ubo_pakes
Phone: +63 908 276 37 29(Philippines)