G I S   t a i l o r - m a d e  i n c.

Omdat uw ruimtelijke gegevens nooit standaard zijn...

 

     

GIS tailor-made op het web


Wij geloven niet zo in het ‘zomaar’ geven van een training of ‘even een projectje’ doen. Uiteindelijk is het doel toch wel dat u er iets aan heeft. Wij vinden dat onze activiteiten impact moeten hebben. Of u nu meer efficiënt gaat werken of dat uw medewerkers meer lol in hun werk hebben. Over de jaren hebben we het een en ander aan werk verricht waarvan informatie op het web te vinden is. Hier zijn we best wel trots op en dat delen we graag!Bent u geïnteresseerd geworden in de mogelijkheden die GIS tailor-made biedt? Download dan hier onze brochure (Engelstalig) en lees nog eens rustig na.
:: doc/gistm-brochure.pdfGIS tailor-made levert de visiting CTA van het VocTech programma in Vietnam. Het is ons gelukt om de nodige veranderingen in het programma door te voeren, waardoor ook de donor nu stelt dat het een succes is.
NPT success story: VocTechHet outsourcen van gespecialiseerde computer diensten blijft gemengde reacties oproepen in de hele wereld. Wij zijn er echter van overtuigd dat met een goede voorbereiding en in goede samenwerking outsourcing alleen maar voordelen te bieden heeft. Lees hier in Vi Matrix hoe wij over outsourcing denken.

:: VI Matrix on GIS outsourcingAls anderen over jouw werk schrijven en dat halt de nationale dagbladen, dan mag je best een beetje trots zijn. Dit onderzoek van Leny Ocasiones had zeker impact.
http://opinion.inquirer.net/inquireropinion/columns/view/20080603-140349/Hair-without-pain
GIS magazine vond de start van GIS tailor-made wel iets voor een persberichtje. Zowel op papier als op het web.
http://www.gismagazine.nl/asp/default.asp?t=article&newsid=2652Als je trainees zo blij zijn met de opleiding dat ze op de website van hun werkgever een dagboek bijhouden, dan doe je toch iets goed. Deze maatwerk training hebben we werd georganiseerd bij Van Hall Larenstein.
http://thecarolinian.blogspot.com/2007/03/gis-training-at-larenstein.html

Iets meer over de inhoud van deze training is te vinden op:
http://www.gisdevelopment.net/Education/papers/index.htm

En als dan de donor ook nog eens blij is …
http://www.nuffic.nl/home/docs/nfp-npt/newsl1008.pdfGIS is ook sterk als het de vakinhoud kan ondersteunen. Hier is een poster presenatie van een project over ecologisch herstel waarbij Ubo Pakes het GIS werk en het projectmanagement heeft gedaan.
http://www.hydrology.uni-kiel.de/~ahorn/rhasim_grensmaas_poster.pdfEn dan een artikeltje over hoogwater bescherming waar Ubo Pakes een bijdrage aan heeft geleverd
http://www.wldelft.nl/rnd/publ/docs/We_Ve_2000a.pdfIIn 1997 presenteerde Ubo een paper over het het gebruik van GIS voor een-dimensionale modellering van grote rivieren op de ESRI User conference in San Diego
http://gis.esri.com/library/userconf/proc97/proc97/abstract/a498.htmDit is het originele artikel dat de weg opende voor een presentatie in de VS.
http://www.geonieuws.nl/html/pdf/geo-1997-3/o-02-97-3.pdf

GIS tailor-made, Ubo Pakes, Email: ubo@gis-tm.com, Skype: ubo_pakes
Phone: +63 908 276 37 29(Philippines)